December

Under december så har vårt timmerbygge stoppats för en stund. Just nu letar vi efter det perfekta stockarna till vårt Bech House. Det ska vara en viss längd och tjocklek. Så här vacker är skogen just nu. Sagolik!
Islutet på december tar vi uppehåll för att fira jul, timmra börjar vi igen till våren. Så från januari till april är det mer annat som ligger i schemat. Men innan april ska vi hinna söka bygglov, ritningar måste vara klara och sen läggs planeringen upp. I vårt andra företag Eliassonsskogstjänst så står plantering av skog på agendan, mycket som händer. Det är Henrik är som håller i trådarna för just det. Jag ska snart börja visa våra ritningar för vårt Bech house, följ gärna med vår resa med vårt timmerbygge. Det kommer bli ett spännande bygge!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-