December!

Så drog december in. Äntligen! November känns som en aning tråkig månad just för att december månad har jul och nyår som har en härlig väntan. Men inte att glömma bort, november kommer alltid vara speciell för mig ändå. Då föddes ju faktiskt vår dotter Clara. Så hur tråkig den än må vara kommer den alltid ha ett starkt minne hos oss. Nu i väntans tider på jul bjuder jag på en julmysig inspirationsbild. Från Printerest Eco Gentleman. Ha en fin kväll!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-