Timmerstockar

Ser du det robusta stockarna tillsammans med fönsterna....Är det inte nästan "jag faller baklänges av lycka". Så fint att, ja jag vill bygga om vårt hem och göra nå liknande. Får bli vår framtida inglasning på framsidan av huset en dag. Hos oss kan du beställa timmerstockar och bygga något sådant här snyggt hemma hos dig. Hade det inte varit häftigt? Välja ut stockarna i vår skog med oss, leta efter dem längsta och störta i omkrets och bara bygga. Det kan inte bli annat än bra! Bild lånad av Printerest.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-