Göm din kyl och frys

Klumpiga, ack så fula och knäpp med fingrarna så är dem borta. Kyl och frys är något man helst trollar bort. Här har man byggt in dem i vanliga stommar och gömt dem bakom vanliga grå luckor. Vem kan ana att att en kyl och frys gömmer sig här? Ingen! Jag hade gärna haft så här om jag gjorde ett nytt kök. Detta blev väldigt stilrent, värt varje krona. Bilderna är lånade av entrancemakleri.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-