Veckans tillbakablick

Veckorna bara rusar, om ca 1 månad börjar jag jobba. Jag försöker njuta av att vara här hemma så mycket det går. Även om jag saknar mina kollegor är livet här hemma så värdefullt, fullt av härliga dagar.

1) Företaget bygger här hemma på vår bastu, jag springer förbi och bjuder på fika. Solen har varit med oss rätt mycket. 2) Men kylan biter på den också, när Clara sover ligger jag här med min nya bok och värmer mig. 3) En ny orientalisk matta, jag älskar färgen och fransarna. 3) Eller så sitter jag här nere och ritar på vårt Bech House på Skärgårdsudden. Snart är planritningen spikad! 4) Sen går jag långa promenader, njuter av vår vackra vinterträdgård och bara är. 5) Eller så drar jag Clara i pulkan men även en lat hund på hemvägen. 6) Sen så passar vi på att dricka glögg med familjen som jobbar med bastun. 7) Och fotograferar allt vi bygger. 8) Eller så fotar vi sådant som är vackert? Till exempell det här vintriga trädet på vår gård.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-