Tre rum och kök i tre versioner

Kika in här. Här har fastighetsbyrån Inrett en lägenhet i tre olika stilar med tre olika sylister, Hans Blomqvist, Tina Hellberg och Mikael beckman. Jag har min favorit, men tycker alla är tilltalande på olika sätt och vis. Från rum till rum. Som i en godispåse, det finns vissa favoriter som man vill plocka ut från hela påsen. Vissa detaljer, vissa färger, viss inredning. Klicka in dig på sidan och se vidare på varje designers olika stylingsuppdrag. Kvällens tips!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-