Tillbakablick!

Så har en vecka passerat, med även risk för två veckors uppehåll om vad som hänt hos mig. Faktiskt har bara veckorna rullt på. Men jag har fått ha det fantastiskt mysigt.

1) Varje kväll tänder jag ljus och myser med en kopp te, ofta sittandes framför datorn och ritar på vårt Bech House. 2) jisses vilket väder, sol och några minusgrader. Jag går långa promenader varje dag. Skönt för att rensa hjärnan ibland. 3) Skogspromenaderma blir allt fler, med Clara på ryggen. 4) Just nu jobbar Markus och pappa hemma på gården. Jag har fullt upp att gå upp och ner för stegen för att servera kaffe. 5) Så kom det jag väntat på, helgen av avkoppling. Jag och en vän for på spahelg i luleå. 6) Jag provade en juldrink med saffran, shit så god. 7) Men kvällarna blev tidiga, vi köpte chips å godis till hotellrummet och pratade om livet tills vi somnade. 7) I den här sängen sov vi ostört i två nätter utan barn. Jag och min vän Cilla. 8) Vaknade pigg, glad och utvilad. 9) Kom hem på söndag och mötes av denna fina flicka, nu har jag så mycker ny energi att ge dig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-