Till vintern

In med det mysiga och mer färger som tilltalar hösten och vintern. Mattbytet gjorde stor skillnad under vårt matsalsbord. Tillsammans med min pistagegröna byrå. Jag orkar inte se ljust och fräscht just nu, jag vill ha det ombonat, enkelt och mysigt. Så känner hela jag mig, för jag är allt annat än ljus och fräsch. Jag är en trött mamma som är sliten efter snart ett år med udda sömn. Men glad det är jag alltid, det är väl huvudsaken?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-