Tänk dig känslan....

När du stämplar ut fredagseftermiddagen från jobbet och få komma till den här platsen. Få tända brasan, ljusen och äta den god fredagsmaten.För mig skulle det vara total avkoppling. Jag har alltid önskat mig att ha en stuga mitt i skogen, bara för att kunna få ha tystnaden runt omkring mig. Dessa bilder från Interior_magasinets istagram gör mig helt varm inombords. Så mysigt, så inspirerande. Jag älskar verkligen stilen och känslan. Allt behöver inte vara dyra lyxig möbler för att man ska få till en inredning. Det här får vara kvällen mysbild och kanske ger det dig inspiration om du funderar på en timmerstuga. På dessa bilder kommer man långt på.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-