Mattälskaren

Handvävd matta från Ellos med patcheffekt har flyttat in under vårt matsalsbord. Jag älskar ullmattor, sköna att gå på och dessutom så där mysigt bohemiska. Min sambo har inte märkt att jag bytt matta än, undra vilken värld han lever i. Hur kan man liksom missa det? Han frågade mig igår varför jag kryper kring golven med motstocken och mäter våra mattor. Jag slutar aldrig förvånas. Ser han verkligen inte min skönhet där på golvet?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-