Mattälskaren

Handvävd matta från Ellos med patcheffekt har flyttat in under vårt matsalsbord. Jag älskar ullmattor, sköna att gå på och dessutom så där mysigt bohemiska. Min sambo har inte märkt att jag bytt matta än, undra vilken värld han lever i. Hur kan man liksom missa det? Han frågade mig igår varför jag kryper kring golven med motstocken och mäter våra mattor. Jag slutar aldrig förvånas. Ser han verkligen inte min skönhet där på golvet?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-