Bastu på sten fortsätter

Vi har under hela förra veckan jobbat på vår Amerikanska timmerstome. Satt tak och förberett inför vintern. I veckan går vi vidare med projektet "bastu på stenen" och gör taket färdigt. Även förberett inför vintern utan att stommen skadas. För till våren forsätter vi. Jag skyndade mig upp för att ta lite bilder, för man glömmer så fort resan från start till mål. Ikväll sätter jag mig och ritar på vårt kommande projekt till våren, vårt Bech house. Snart kommer första ritningen. Men så länge, en bild på våra byggare.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-