Gårdens sommarhus

Sakta har sommaren lämnat oss. Jag satt ikväll och kolla igenom lite bilder från sommaren och denna bild dök upp som min kollega tog med hans helikopterrobot. Shit så häftig liten makapärr som svävade över vår gård och tog massa bilder där i juli. Denna sommar har betytt så mycket, jag har njutit, bara varit, haft små byggprojekt och badat så det sjungde om det. Då det kommer dagar som är grå och trist försöker jag tänka tillbaka, vilken sommar vi fick. Jag lever på denna sommar hela året känns det som. Den var helt enkelt underbar och vårt uthus var helt fantastiskt mysigt att bo i. Jag har så många planer föe detta sommarboende. Jag vill forsätta mina projekt, men det blir nästa sommar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-