Dagens arbete

Idag var jag och träffade Madelene på Skärgårdsudden för att rita på vårt Bech House. Vi kom en bit framåt men vi har mycket kvar att göra. Att rita en stuga gör man inte på en dag om varje liten kvadratmeter ska analyseras om hur man använder den bäst. Men då blir slutresultatet också bra. Det är ju det vi vill! Ska försöka summera vad vi kommit fram till här snart och visa rum för rum. Så ni kan följa vår plan, det är ju faktiskt rätt intressant att bygga nytt! Vi har en hel del fria händer även om min far ibland säger ifrån, för ibland svävar vi iväg. Bra att vi har med en realist med i projektet. Idag satt vi några timmar med havet som utsikt och en god lunch som Madelene slängde ihop. Nu är jag helt slut för idag, så god natt gott folk!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-