Green kitchen

Bara höras talas grönt kök så blir man så där lite tveksam. Men senaste tiden har många kända inredare lyckas skapa gröna kök med bravur. Med olika färgnyanser i gröna kulörer. Jag säger hurra, att vi lämnar det helvita och vågar ta in mer färg. Det har cirkulerat ett tag nu runt på nätet och fler och fler vågar följa med vågen. Jag gillar det här gröna tonerna som går åt det ljusa hållet. Hade det inte varit att vi haft nytt kök hade jag genast bytt till ett av dessa fina färger. Men Clara får först växa till sig, slita och dra i våra köksluckor ett tag till innan det ens kommer på frågan. Bild lånad av trendenser, och annainreder

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-