Green kitchen

Bara höras talas grönt kök så blir man så där lite tveksam. Men senaste tiden har många kända inredare lyckas skapa gröna kök med bravur. Med olika färgnyanser i gröna kulörer. Jag säger hurra, att vi lämnar det helvita och vågar ta in mer färg. Det har cirkulerat ett tag nu runt på nätet och fler och fler vågar följa med vågen. Jag gillar det här gröna tonerna som går åt det ljusa hållet. Hade det inte varit att vi haft nytt kök hade jag genast bytt till ett av dessa fina färger. Men Clara får först växa till sig, slita och dra i våra köksluckor ett tag till innan det ens kommer på frågan. Bild lånad av trendenser, och annainreder

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-