Veckans tillbakablick

En vecka gick snabbt, även om vädret var trist så har jag hunnit en hel del ändå!

1) Gjorde lite så där höstfint på bron, inget så där märkvädrigt. Men några kvistar, granris och små äpplen kommer man långt med. 2) Hittar inte den perfekta mattan under matsalsbordet. Prislapparna är skyhöga och jag får mattångest. 3) Familjen Burman/Kummu kom på lördagsmiddag, deras son tog på sig att ge godnattvällingen till Clara. 4) Clara har fått sin första lock, det måste firas. 5) Hela veckan har jag legat här framför brasan med boken Stenhjärtat. 6) Istället för höstlöv bytes det ut mot riktig vinter, vi var snabb ut med pulkan. 7) Lite pyssel har jag hunnit med, i form av små tavlor. 8) Markus gjorde en god älgfilemiddag, mat är ren glädje! 8) Företagsmiddag med familjen, en sån mysig kväll!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-