Mysfredag

Idag är det storm, jag håller mig inne framför brasan med resten av familjen. Vilket fredagsmys vi fick istället för jobbdag. Markus tog nämligen ut föräldrarledigt, av två anledningar vill säga. Vår pelletspanna gav upp så den måste lagas och att jobba utomhus var inget alternativ i denna storm. Så just nu ligger vi här, värmer våra fötter och kikar ut mot ovädret utanför. Om några timmar kommer resten av familjen Eliasson, då ska vi ha möte och middag och diskutera Norrskenetstimmerdesigns utveckling och mål. Spännande!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-