Fjällstuga

När det ändå börjar bli vinter utanför fönstret kan vi väl kika på lite inspiration till fjällstugor. När man bygger stugor tycker jag det är fint med där grova trät, med långa takbjälklar i taket. Med fårskinnen, brasan och känslan av det dära rejäla. En timmerstomme passar så utmärkt för att få det där extra ombonade känslan. Som denna, vilket mysigt vinterställe att tillbringa sin tid i. Bild lånad av Esny.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-