Matt-tips!

Funderar du investera i en ny matta? Under matsalsbordet eller under soffgruppen. Mitt tips är att alltid ta den större storleken på mattan. När man tänker "matta" under matbord ska man helst ha ca 50 cm utanför stolen av matta . Just för att underlätta när du lyfter ut och in stolen från bordet. Det ger även ett mer estetiskt finare utryck på hela gruppen och knyter matplatsen samman. Soffgrupp lika så, ha gärna en stor matta under både soffan och vardagsrumsbordet om det är möjligt. Det ger stor effekt på hela rummet. Som på bilden nedan, här har man knytit samman soffgruppen,markerat med mattan var vardagsrumsdelen är och fått en mer maffigare känsla. I vissa typer av rum är det inte alltid möjligt, men utgå alltid från att ta den större om det går. Om den större mattan är dyrare, spara ett tag till. Det lönar sig i längden och utrycket blir desto finare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-