Glädje av ett handfat!

Måste få visa det här fina handfatet. Tänka att få stiga in i ett sådant här fint badrum och bara tvätta sina händer. Vilken känsla! Jag må vara inredningsintresserad, men det här handfatet borde väl alla glädjas av att se när man stiger in i ett badrum. Tänk dig ett vanligt handfat i vitt kontra det här. Släng dig i väggen VITT! Bilden är lånad av hannasroom.com

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-