Artilleriet

Mattor och Artilleriets webbutik. Ja, där kan man dröma sig bort en timma eller två. Deras orientaliska blågråa matta, jag skulle nästan kunna offra en tå. Nästan i alla fall..Även om jag gillar mina små 35-ans fötter. Men söker ni fina mattor, glöm inte för guds skull spana in här. Däremot prislapparna, där fick jag lite huvudvärk. Nåja, smaker det så kostar det. Fanns lite nyheter också, gillar marmor skålarna. Kika in!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-