Minnen från Danmark

Jag minns det som igår, efter en veckas jobb i Älmhult, när jag tog min väska och satte mig på tåget till Danmark. För att få uppleva dansk design. Gå gata upp och ner. Även om prislappen är svimma av känslan så fick jag sådan inspiration till mitt yrke av danskarnas fina möbler. Jag brukar tänka på det när jag ligger här i soffan med min dotter. Att jag har ju trots allt ett sådant inspirerande yrke. Att få inreda och driva projekt varje dag.
Men tider förändras och nu sitter jag är hemma med en dotter och ett företag som drivs på sidan om. I Januari är tanken att gå tillbaka till jobbet på heltid på IKEA. Vårt familjeföretag Norrskenetstimmerdesign forsätter på sidan om. Det känns skrämmande nära till januari och få allt att funka. Just nu ritar jag ett bech house här hemma. På IKEA saknar mina kollegor givetvis, mitt yrke och få vara den där personen som är med i spelet. Samtidigt som jag har den där känslan att jag vill vara hemma för mig själv, bara jag och Clara. Till veckan om jag hinner tänkte jag besöka mina jobbkollegor, se på deras julbutik och få inspireras av det dem har byggt upp. Det kliar i mina fingar med, julen känns väldigt nära. I alla för mig som är hemma!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-