Veckans tillbakablick!

Så var vi där igen, ännu en vecka har passerat. Det har varit en relativt lugn vecka. Även om min vilda Clara håller tempot högt har jag faktiskt tagit dagen som den kommer.

1) En liten renovering i sovrummet. Med en tapet från William Morris som kom upp på väggen. 2) Försökte höststäda på gården, nu känns det som att vintern snart kan slå till när som helst. 3) Övernattade hos Cilla i Risön med ett helt gäng med bebisar. Det blev middag och fredagsmys. 4) Jag hade grilllunch av varma mackor för Cilla i Rian, det var trevligt. 5) Sjukan knackade på dörren, så jag låg däckad framför brasan. 6) I företaget bygger de just nu en amerikansk stuga, jag sitter innomhus istället och ritar på ett bech house. 7) Jag har passat på att gå på massa promenader, i torsdag blev det att gå till Småkvarn. 8) Jag inreder just nu hemma med jordnära färger, om jag får välja. 9) Idag fredag var jag på en super god lunch hos Helena, barnen lekte och känslan av fredag kändes så där riktigt ordentligt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-