Veckans kap

Helena min loppis och sakfyndare har en vana att hitta fina ting åt mig. Hon vet ju vad jag gillar. Och så skickar hon det där jobbiga messet med "har du sett detta?"..Tillslut så måste jag fara dit och köpa prylen efter en dags ångest och funderingar. Ibland kan jag inte alltid motstå frestelsen helt enkelt. Men så blir jag så där glad sen för att denna lilla pryl gjorde vårt hem ännu finare. Veckans kap blev denna gång en kaminspegel, den satt fint uppe på byrån. Tillsammans med två nya tavlor jag gjort, från tapeter från William Morris.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-