DIY bricka

Söndagspysslet. Köpte en rund guldram på loppis, du vet en sådan där som man kan hitta på loppis som ofta är bråderad i. Använde sen en bit tapet från William Morris som blev över. Glaset i ramen fanns ju redan så det blev inte många kronor för detta pyssel. Färgerna i tapeten passar så bra till vårt vardagsrum. Älskade Morris får snart klä hela vårt hem. Men jag är lite halvt kär i dessa mönster.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-