Hej Morris

I helgen fixade jag klar min skrivbordshörna i sovrummet. På väggen fick den fina tapeten William Morris åka upp. Jag gillar den mycket. Tapeten gör sig så fin med gulddetaljer och gör vårt sovrum mer ombonat. När jag orkar tänkte jag visa gardinstången från IKEA som jag sprayade guld. Det blev riktigt fint. Nu känns vårt sovrum mer mysigt och jag kan säga att jag trivs så där jätte mycket! Fler bilder kommer på sovrummet. Trevlig kväll där ute.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-