Luta er tillbaka

Söndagen......En dag man borde luta sig tillbaka. Samla krafter för en ny vecka. Jag brukar inte hålla det alls. Jag brukar gå an här hemma vanligtvis. Men idag blev det bara vara, från tidig morgon till sen kväll. Det kan behövas ibland. Cilla med sin lilla flicka var förbi, hon och jag satt vid elden, gjorde oss några varma smörgåsar och drack varm choklad. Pratade om allt sådant där bara nära vänner pratar om. Om det där fina eller jobbiga. Samtal som kan bli till timtal. Jag hoppas att alla där ute har en nära vän. Det är betydelsefullt. Jag är väldigt tacksam över mitt liv, att få leva och må. Ha mina nära omkring mig. Så innan jag släcker lampan, kryper ner brevid min sambo som sover så ber jag er, var rädd om era nära och njut av livet. För livet är bara trots allt till låns!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-