Vår vecka

Så tänkte jag att jag kör vecko tillbakablick så här på lördagsförmiddagen. Även om veckorna inte är lila händelserika på hösten som på sommaren så har jag ändå hunnit endel i alla fall.

1) Clara är så här höstsöt, med kappa och skor i lejopard. En helt vanlig onsdag. 2) Äppelträden är än så fina på vår gård, så jag har svårt att inte kunna sluta fota. 3) Och detta gula träd, så fint att jag var tvungen stanna bilen och gå ut och fota, detta plockar jag fram vid minus 20 när jag vill minnas hösten. 4)Om dagarna är vi utomhus och klättrar, Clara är nära på att börja gå. 5) När det ruskiga vädret kommer ligger jag inne och läser framför brasan, nu med boken Stenhjärtat. 6)Vi grillar utomhus och myser än av höstkvällar, det är härligt. 7) Vi i familjen var bjuden på middag på Skärgårdsudden, det var trevligt. 8) Jag har börja slipa stolarna. Det kommer nog bli fint. 9) Markus jobbar på i företaget.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-