Beach House

Första träffen av vårt Beach House idag. Förra helgen träffa vi Madelene på Skärgårdsudden för att spåna om tankar. Idag försökte vi få ner det på ett papper. Eller papper, började med caden (ritprogramet) och ritade upp en grund. Sen har vi resten av "flocken" Eliasson som ska tycka till innan vi går vidare. Det som kommer vara häfigt i detta Beach House är övervåningen. Men dit har vi inte riktigt hunnit än. För med en liten tokfia på golvet krypandes får man ta lite i taget. Är inte det lättaste att rita samtidigt som man sköter en bebis! Nåja, det gick det också och vi han faktiskt väldigt långt för att vara i starten av projektet. Så dagens, "vad gör vi idag på norrskenetstimmerdesign" får bli Beach House uppstart. Det andra i vår familj byggde vidare på den amerikanska timmringen idag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-