Middag på Skärgårdsudden och planer  för framtida tomt 5 - Beach House 

Vi skålade in vårt kommande projekt på Skärgårdsudden. Hela familjen Eliasson var på middag hos Madelene, som vi ska driva projektet med. Det så kallade Beach House projektet. Vi blev bjuden på Kalix godaste förrätt, så klart löjrom med bröd från Hemmagastronomin. Vi åt som att vi aldrig hade sett mat förr, så god var Madelenes förrätt. Varmrätt var en ekologisk sallad med kryddstark korv och pasta. Sen lite annat gott som var i salladen men som jag inte rabblar här. Men super fräsch, god och framför allt nyttig. Efterrätt en god äppelpaj. Ja, Madelene serverade oss god mat trots att hon påstår själv att hon inte är någon stjärnkock i köket. Men vi rullade hem, så hon har lyckas bra att få oss mätta i magen.

 

Under middagen diskuterade vi framtidsplaner, hur deras bygge gått och lite allt möjligt kom på tal. Från lampor till möbler och helt plötsligt var vi inne på ritningen till vårt projekt. Jag och Markus tackade tillslut för oss. Vi hade en dotter som var trött. Kvar blev resten av familjen, undra hur länge det var kvar och skissa på ideer, det verkade ivriga. Jag får helt enkelt höra med dem imorgon. Kommer bli kul att få driva detta projekt med familjen och med Madelene på Skärgårdsudden, vilken resa! Hoppas ni haft en fin lördag, det har vi haft!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-