Nytt projekt- Amerikanskt timmerhus

Nu gör vi ett visningshus som ska gå i amerikansk anda. Du vet med stora takbjälkar och med robust inredning som vi gör själva, såsom bord, bänkar, sängavlar. Jag tror det kan bli häftigt! Det är Henrik med hans sambo Julia som står för denna ide. Idag var jag förbi och såg hur det går, lite utmaningar även här. En stock som inte ville som vi. Men det är lätt fixas, men först tar vi helg.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-