Det robusta

Har ni sett takbjälkarna? Och bokhyllan längst in i rummet? Så där robust fint! Jag hade gärna haft sådana takbjälkar och även en stor bokylla för den delen. Men jag är tyvärr ingen bokmal. Så samla så där mycket böcker lär ta tid. Ikväll har jag lagt Clara tidigt, njuter av att få sitta själv och få läsa boken stenhjärtat. Sen väntar idol med familjen, det så kallade fredagmyset. Som det ska vara på en fredag. Man ska inte göra så mycket! Bilden är lånad av ELLE DECO

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-