Veckans tillbakablick!

Så var det torsdag igen, veckan var försvann den? Hänt en hel del även fast jag inte gjort något speciellt. Nåja, låt bilderna tala!

 

 

1) Fick mig 4 toppenfina stolar som Helena tipsade mig om, värt att minnas. 2) Bastun på stenen börjar kännas som en riktig byggnad, känns toppen. 3) Grillplatsen har används ett flertal gånger, bästa bygget för det mysiga kvällarna. 4)Clara lär sig snart att gå med gå-vagnen, men först tränar hon på att åka. 5) Claras mormor har hälsat på ett flertal gånger, vi har alltid lika mysigt. 6) Clara drar ner allt hon ser, jag hinner inte riktigt med. 7) Jag har börjat med mina promenader igen varje dag, det är en skön känsla. 8) Jag har kännt ett behov av uppfräschning, men jag har inte än kommit till skott! 9) Vi tillbringar tiden mest utomhus, det tycker jag är rätt härligt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-