Bygget går framåt

Idag gick det undan, jag var borta några timmar och när jag kom tillbaka var halva byggnaden uppe. Jisses, det måste ha varit ivriga på att bygga idag eller så hade de flyt i timmerbygget. För allt är inte så enkelt, detta är ju inte något man bygger varje dag precis. Så utmaningar kommer hela tiden. Men det är väl det som gör att vi utvecklas.

Om jag förklarar lite hur vi har tänkt, jo utanför timringen blir det en altan som löper längst timringen, även en liten altan på framsidan. Där är tanken att ha lite sittmöbler. En trapp på baksidan byggs där man tar sig upp på själva stenen med ett rejält räcke längst hela byggnaden. Det blir omkländningsrum med sittmöbler i början av byggnaden och bastudel längst fram. Stora fönster som ger utsikt och timringen målas sen grå för att smälta in i skogen. I mitt huvud är redan timringen klar. Tur att de i familjen tar ner mig på jorden ibland. För jag är inte alltid realistisk i mina byggtankar. Det är väl därför jag blev inredare. Inredare brukar ju ha en tendens att sväva iväg. Ha en fin kväll// Johanna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-