Till kommande projekt

Till vårt bygge på tomt 5 på Skärgårdsudden funderar vi på en sådan lösning. Sängplatser för många. För i stugorna vill man väl prioritera allrum framför sovrum. I alla fall ett av sovrummen blir något sådant, ett sovrum som tar många gäster. Jag har massa tankar för tomt 5. Får se var der hela bär av.

Bild lånad av Printrest

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-