Nu kör vi!

Timret lastat och nu på lastbilens flak. Första utmaningen, kunna backa in den bankom vårt uthus. Var på den gyllene marginalen att det gick, ibland ska man ha flyt. Annars hade det fått bära stockarna och det hade tagit enormt med tid.
 

 

Sen satt första stocken på plats, jag stod med andan, ja i den så kallade halsgropen. Ropade ett flertal gånger åt min far att det kommer nog aldrig gå. Det ser livsfarligt ut! Han ropade tillbaka, -Ner kommer man alltid! Det gjorde mig inte lugnare. Men väl på plats så satt första stocken uppe på stenen. Idag hann det ett varv, mycket saker som kom ivägen, utmaningar som var tvungen att lösas. Imorgon går det nog mer undan när det vet hur det ska få upp stock för stock.
 

 

Så vad gjorde jag idag då, jo jag plocka grankvistar, kratta runt stenen och gjorde det så där lagomt fint. Nu har jag ont i hela kroppen, Claras nio kilos vikt på ryggen gjorde sitt.
 

 

Så ikväll blir det ligga framför en brasa med spikmattan. Fotade en härlig bild på våra timmermänn, det var lika glada som vanligt. Tänk vad kul att få jobba med hela familjen, dessutom var mamman i Eliassonsfamiljen på besök. Hon stod för både lunch och middag, det var tacksamt! Det var vår dag, hoppas ni haft en spännande dag ni med!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-