Kök i nougatbrun

Nougatbruna köksluckor, ja bara ordet låter förskräckligt. Men tänk att så är inte fallet. Är man en fena på att färgsätta och har känsla så kan nästan vad som helst bli fint. Det krävs bara lite säkerthet och känsla. Se på dessa fina moderna köksluckor från Vedum i nougatbrunt tillsammans med bänkskiva och stänkskydd i kaffebrunt. Ja hela hemmet var fantastiskt inspirerande och mysigt. Jag som just tappat suget att inreda hemma fick tillbaka den där ivern igen. Fler bilder hittar du hos Hitta-Hem bloggen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-