Detaljer

Fin dämpade färger tillsammans med det ljusa. Det är min melodi, även om jag nu till hösten gillar det lite murriga färgvalen. Jag har ett stort hjärta för gulddetaljer, så jag tar in det mer och mer hemma. Det är ju så fint mot dämpade eller murriga färgval. Hemma fundera jag på lite mer ramar i guld, en kollageväg med finheter upp mot väggen. Men det kan ta ett tag, jag spånar än så länge. Bilderna är låmade av http://pieceofpoetry.com/ och Hannasinspo.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-