Detaljer

Fin dämpade färger tillsammans med det ljusa. Det är min melodi, även om jag nu till hösten gillar det lite murriga färgvalen. Jag har ett stort hjärta för gulddetaljer, så jag tar in det mer och mer hemma. Det är ju så fint mot dämpade eller murriga färgval. Hemma fundera jag på lite mer ramar i guld, en kollageväg med finheter upp mot väggen. Men det kan ta ett tag, jag spånar än så länge. Bilderna är låmade av http://pieceofpoetry.com/ och Hannasinspo.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-