Nytt barnrum

Förvarring till barnrummet, ja jisses vad mycket leksaker man hinner samla på sig under 1 år. Dessutom är Clara less varenda liten pryl. Det får bli in och ut i förrådet, då är dem som nya igen. För nu är det mer se och titta än leka.

Här har jag faktiskt gjort en egen variant för att få lite ordning. Jag har målat 20 gamla hyllplan gråa och sen sprayat bruna gamla stänger i guldfärg. Och vips, det blev en helt ny förvaringslösning över hela väggen. Sen att alltid ha vita hyllplan, nej nu är det grått som gäller. In med mera grått.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-