Myshörna till barnrummet

Jag gjorde av en vanlig 90-säng en läs och myshörna i Claras rum. Där man kan ligga och titta ut genom fönstret och läsa "Max kaka" och "Mamman och den vilda bebin", om och om igen! Det var mina favoriter till böcker när jag var liten. Clara har fått en hel kista med böcker av morfar, så när clara börjar förstå, ja då kommer vi ligga mest här. Och ja, givetvis har jag säkrat fönsterna med kattstrypare, ingen fara på taket.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-