Färgkod

Har fått ett flertal mail på min byrå som jag målade till vardagsrummet. För att slippa fler frågor så svarar jag här. Färgkoden heter S3010 G30Y. Tyvärr kanske det är svårt att få exakt likadan, för det blev lite kris i färgburken. Så jag blanda i en annan färg som jag hade hemma för att slippa ännu en gång bege mig till färghandeln. Dock ganska slående lika i en gröna nyans, S4010 G10Y. Så för den som vågar på sig min blandning, varsågod!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-