Baksidan av ett arbete

Det kan låta härligt att få jobba ute, alltid få frisk luft och få jobba fysiskt med kroppen. Men så kom verkligheten, baksidan av yrket i kapp oss, speciellt idag.. I timmerbranchen innebär inte bara tunga lyft, man ska vara outhärldig i dåliga väder när man jobbar ute. Kylan uppe på stenen idag var inte att leka med. Blåsigt, snöblandat regn och grått. Men även fast det var regn och rusk jobba vi på, så vi har kommit en bra bit nu. Till veckan som kommer är nog timringen uppe. Men det känns långt bort just nu. Just nu gör vädrer en inte lika glad. Bilden som togs idag får bli på den provisoriska stegen upp till den glamorösa stenen. Vädret var dock inte så här vacker hela dagen, bara så där en timme bjöd vädret på lite sol. Så bilden, den talar inte riktigt sanning. Så här lekande lätt var inte vädret. Det var en riktig kämpig dag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-