Nu drar jag igång här

Hej!
Nyinflyttad säger jag hej till mina läsare. Jag har tänkt sakta men säkert säga hejdå till bloggen johannaeliasson.se

Ni kanske undrar varför? Det är helt enkelt så att jag måste få min vardag att gå ihop. Jag hinner inte riktigt med två bloggar, uppdatera hemsidan, rita våra timringsprojekt och samtidigt ta hand om min lilla Clara som jag är föräldrarledig till. Så för att förenkla och bara sköta en hemsida flyttar jag hit. Samma innehåll som på förra bloggen kommer visas men kanske lite mer fokus på timringar i år. Så häng med mig, jag är full av inspiration.  Sådant som är vackert för mitt ögat tilltalar säker många av er också.

Och så ett hösttips så här på kvällskvisten, glöm inte mössan nu framöver,  jag kände helt klart vinterkylan i luften idag. Förkyldningen kom också som ett brev på posten, så klä er varmt!
//Johanna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-