Bengt-Ove Eliasson
Yrke: Timmerman 


Är ägare till Eliassons Skogsstjänst som han har drivit sen 1997 men är också med och driver dotterbolaget Timmerdesign. Är utbildad timmerman och och har jobbat inom skogen i snart 30 år. Med sin kreativa sida och med erfarenhet från skogsbruk vill Bengt-Ove skapa nya lösningar i timringsbranchen. 

Brinner för: En hållbar skog!

Kontakt
bengtoveeliasson@timmerdesign.com

Mobil: 0706229220

Johanna Eliasson
Yrke: Interior Designer, Marknadsansvaring

Förutom åt företaget Timmerdesign jobbar hon även åt  möbeljätten IKEA som Interior designer. Har studerat  inredning och ljussdesign samt till Inredningskonsult i 3 år. Har läst sin utbildning via Danmark och sen jobbat för IKEA i nio år som inredare. Är ständigt påläst på trender inom inredning och på vad vi ser på marknaden just nu.     

Brinner för: Uttryck som skapar intryck!

Kontakt
johannaeliasson@timmerdesign.com
Mobil: 0738440177

Henrik Eliasson
Yrke: Maskinförare, Timmerman, Ansvarig för transport och sågning


Henrik har jobbat som maskinförare senaste 6 åren. Innan han studerade på Naturbruksgymnasiet med inrikting skog. I företaget Timmerdesign kommer han att vara med i att välja ut ditt virke, vara med under byggprocessen och även transportera din timring dit du vill ha den.

Brinner för: Att få utveckla timmerbranchen till något nytt!

Kontakt
Mobil:0705720209

Markus Forsberg
Yrke: Skogshuggare, Timmerman 


Markus har jobbat i skogen i 12 år. Har motorsågskort och har en bra kännedom inom skog och virke. I företaget Timmerdesign jobbar han som timmerman och är med från början till slut i byggprocessen.

Brinner för:  Att få jobba ute i naturen och med dess material.

Kontakt
Mobil: 0730431209