Johanna Eliasson
Grundare till Timmerdesign, jobbar även som interior Designer åt företaget

Johanna har examen inom inredning och ljussdesign samt till Inredningskonsult i 3 år. Har läst sin utbildning via en arkitektskola i Danmark och sen jobbat för möbeljätten IKEA i snart nio år som inredare. Är ständigt påläst på trender inom inredning och på vad vi ser på marknaden just nu. Ritar bygglov till våra timmerhus men även för invändiga och offentliga ytor inom inredning pch design.     

Kontakt
johannaeliasson@timmerdesign.com
Mobil: 0738440177

Bengt-Ove Eliasson
Ägare åt skogsföretaget Eliassonsskogstjänst  


Är en av ägarna till familjeföretaget Eliassons Skogsstjänst som han har drivit sen 1997 men är också med och driver dotterbolaget Timmerdesign. Är utbildad timmerman och och har jobbat inom skogen i snart 30 år. Med sin kreativa sida och med erfarenhet från skogsbruk vill Bengt-Ove skapa nya lösningar i timringsbranchen. 
Kontakt
bengtoveeliasson@timmerdesign.com

Mobil: 0706229220

Henrik Eliasson
Maskinförare, Timmerman, Ansvarig för transport och sågning


Henrik, är en av ägarna till familjeföretaget Eliassons skogstjänst men jobbar även för dotterbolaget Timmerdesign. Det senaste 7 åren har han jobbat som 
maskinförare och som projektledare för planering av skog.
Det är Henrik som är med och väljer ut vikret till våra hus.  

Kontakt
Mobil:0705720209

Markus Forsberg 
Skogshuggare, Timmerman, Montering för byggnation  


Markus har jobbat i skogen i snart 12 år. Har bra kännedom inom skog och virke. I företaget Timmerdesign jobbar han som timmerman och är med från början till slut i byggprocessen. Det är Markus som håller i byggnation och montering för våra timringar. 
 
Kontakt
Mobil: 0730431209