I samarbete med Servicemannen, Andreas Lundström 

Jag har länge sökt en finsnickare och genom Hotell Gamla stadens renovering möttes vi två och insåg att det är Andreas som ska få göra finsnickerierna för hotellets utformning. Andreas har jobbat många år som finsnickare så jag tror att detta kommer bli ett bra samarbete. Inom mina år som inredare har jag jobbat med olika snickare, både grov och finsnickare. Men att få kunna ha en och samma att vända mig till blir givetvis enklare. Andreas börjar nästa vecka med några av våra ritningar och detta ska jag givetvis visa upp för er här. Så följ oss, det kommer bli mycket roliga detaljer i vårt Hotell Gamla Staden!  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

  • Madelene bodlund » Dag 1, bastu i Rian- Idag gjuts plintar:  ”Gud va spännande det låter!! Och vilken bra idé!! Måste ju komma och kolla efter..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-