Fotografering pågår

Igår var en duktig fotograf Tomas som jag jobbat med förut och fotade vårt uthus. Det skulle spegla hur uthuset ser ut på sommaren. Birgitta som jag har träffat tidigare under olika reportage hemma hos mig är det som har kommit på iden och kontaktade mig. Vi måste fota uthuset under sommaren tyckte hon. Men med två barn och mycket annat runt omkring så har jag begränsat med tid. Så hon hjälpte till med stylingen och hade tagit med sig en fin jordgubbstårta och annat sommarfika. Reportaget kommer eventuellt säljas till nästa sommar.

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

  • Madelene bodlund » Dag 1, bastu i Rian- Idag gjuts plintar:  ”Gud va spännande det låter!! Och vilken bra idé!! Måste ju komma och kolla efter..”

-

-